Kako začeti?


Vsi koraki, katerim je priporočljivo slediti za uspešno učenje odpravljanjem kroničnih težav z AEQ metodo®

Prvi korak: preučevanje gradiva

AEQ metoda je napram ostalim somatskim prisotopom še zelo nova. Zato je pričakovati, da še nisi povsem seznanjem, na čem AEQ metoda temelji in kako ti učenje le te pomaga pri odpravljanju kronično prisotnih nepravilnosti v delovanju uma in telesa. Če pa za metodo še nisi slišal, ti priporočam, da pričneš s študijem prosto dostopnega gradiva, kjer je v pisni, video ali avdio obliki na voljo prestavitev osnovnih principov AEQ metode. Tako si boš ustvaril lastno mnenje in se lažje odločil, če si pripravljen pričeti z učenjem.

Moje objave:

Kaj je AEQ metoda?
Senzorno-motorna amnezija (SMA)
Refleks rdeče luči
Refleks zelene luči
Refleks travme

Seznam objav ostalih avtorjev:

Razlike med klinično somatiko in AEQ metodo

Video vsebine:

O AEQ metodi 1. del (AIDEA video podcast)
O AEQ metodi 2. del (AIDEA avdio podcast)
O AEQ metodi 3. del (AIDEA video podcast)Drugi korak: stopi v stik z učiteljem AEQ metode

S preučevanjem člankov ali ogledi podcastov dobiš vpogled v koncepte reševanja na katerih temelji AEQ metoda. Ker samo s preučevanjem teh vsebin ni mogoče doseči dovolj velike globine razumevanja in v ta proces telo ni aktivno vključeno, tudi ni mogoče pričakovati da boš lahko dosegel kakršnokoli trajnostno spremembo. Ti pa služi kot dober uvod v pričetek z aktivnim načinom učenja, ki ti je na voljo pri obisku učitelju AEQ metode.

Če se želiš učiti pri meni, imam na voljo sledeč način izobraževanja:

Individualno učenje - 90 minut
V živo ali preko spleta (Zoom video klic)


Rezerviraj termin


30 dnevni spletni program
Kmalu bom ponujal tudi učenje preko 30 in 60 dnevnih spletnih programov. Program vključuje 3 urno uvodno predavanje in odgovarjanje na vprašanja sodelujočih, nato pa sledi 6x tedensko vodenje AEQ vaj (20 minut). Pred in po vaji pa je na voljo čas za vprašanja in odgovore. S programom pričnemo takoj, ko bo zanj dovolj interesa.

Spletni program ponuja najboljši način kako dosledno in v primernih korakih spoznavaš in odpravljaš nepravilnosti v lastnem delovanju, zaznavanju ter prepričanjih, pri tem pa ti je vedno na voljo pomoč AEQ učitelja.
Če želiš da boš o prihajočem programu pravočasno obveščen, vnesi v spodnje polje tvoj email naslov.


Tretji korak: Usmeritev v urejanje težav na specifičnem področju

Velika možnost je, da si zaradi lastnih interesov pripravljen določena področja urejati bolj prioritetno kot ostale. Predvsem če ti izboljšano delovanje na tem področju prinaša veliko korist.

S pomočjo učenja AEQ metode ti lahko predajam znanje, s katerim postaneš boljši pri odpravljanju kroničnih nepravilnosti, ki ti onemogočajo, da bi na učinkovit in bolj prijeten način dosegal enake ali boljše rezulate. Trenutno ponujam osredotočeno učenje na področja:

  • Dihanje
  • Rekreativni in profesionalni šport
  • Zdravje (odprava kroničnih bolečin)Več informacij

Uvodni posvet - 60 minut
V primeru pa da imaš pred začetkom še kaj odprtih vprašanj ponujam možnost uvodnega posveta, kjer se dogovorimo za klic v dolžini 60 minut.

Rezerviraj uvodni posvet

Cenik celotne ponudbe pa je na voljo tukaj.